Tecnologjit e modes


Go to content

KURSE ON LINE PER MODELUES VESHJE GRAVE

Kerkone nje kurse per Modelues veshje grave,por punone ose nuk ke kohe per te ndjekur leksionet?
Teknologjit e modes eshte soluksioni me i mire per ty!
Shkolla e pare ne Itali per Modelues veshje grave, i tere on line qe te jepe mundesine te ndjekeshe leksionet direkte nga shtepija jote. Ne kurset tona te japim numerine me te madhe te nocioneve me hane te video,tabela dhe tekste, te nevojeshme per te formuar figura profeksionale te specializuara ne sektorin e modeluese te veshjeve, lingerie dhe kostume banjosh.
Noksionet dhe teknikat te ndertimit te modelit, jane zhvilluar ne Studion tone te keshilles modelues permes eksperiences dhe proves te perllogaritur direkt nga modelueset tane ne Kompanit e sektorit te veshjes te modes si: Itierre per Italine, Donna Karan per Ameriken dhe French Connection per Angline, per sektorin e lingerise dhe kostumeve te banjos: Arcte dhe Liberty per Italine, Leonisa dhe te tjera per jashte vendit.
Po fillojne kurset e reja on line per "Modelues veshje grave" dhe "Modelues lingerie dhe kostume banjosh".

Sektori i modelimit industrial eshte pa diskutime sote ai qe jepe mundesite e punezimit me te medhaja ne fushen e Modes.
Kjo munde te gjetur kollaje duke shfletuar revistat e specializuara, ose duke pare faqet e rekrutimit ne sektorin tekstil e veshje.
Ndjekja e nje kursi per modelues eshte nje parakusht edhe per ata qe deshirojne te ndermarrin karrieren ne fushen stilistike ose ne fushen e menaxhimit te produktit se nje kufi qe gjendet ne shume stilista eshte ai qe injorojne kanonet themelore te veshjeve dhe te ndertimit te modelit. Ádo nje ide o fantasi stilistike duhet te jete mbeshtetur teknikisht nga nje fizibilitet te vertete

Vitrine

Kalendar

Komunikim per anetaret e "kursit interactiv"

18/06/2012 Afat i regjistrimit per kurset e reja on line ne "Modelues veshje grave": -baze;-interaktiv

Komunikim per anetaret e "kursit baze"

18/06/2012 Afat i regjistrimit per kurset e reja on line ne "Modelues lingerie dhe kostume banjosh": -baze;-interaktiv

Home Page | Kurse per modelues | Blerje e leksionit te pare | Ptofesoret | Regjistrohu ne kurse | Shkarko leksionin e pare | Regjistrohu per lajme te reja | Informacione per Kurset on line | Njoftime pune | Site Map


Back to content | Back to main menu